Przekąska jest daniem serwowanym przed głównymi potrawami. Z zasady więc nie może być to danie obfite i sycące. Ma ono stanowić tylko swoiste preludium do tego, co w dalszej kolejności pojawi się na stole. Przekąski mogą być podawane zarówno na zimno, jak i na gorąco. Przekąska ma za zadanie być przecież dobrą zapowiedzią kolejnych potraw, za jej pomocą można wywrzeć na gościach rzeczywiście spore wrażenie.
PRZYSTAWKI ZIMNE
Tatar z sarny / pestki słonecznika / czerwona cebula /ogórek konserwowy/ kurka marynowana/ gorczyca / jajko przepiórcze
cena 38 PLN
Śledź z cebulą / olej lniany / burak marynowany / cukinia
cena 20 PLN
Carpaccio z buraka / rukola / ser kozi / oliwa jabłkowo miętowa / sezam
cena 23 PLN
PRZYSTAWKI CIEPŁE
Pierogi z dzika / okrasa
cena 22 PLN
Wątróbka drobiowa / cebula / jabłko, wino, majeranek
cena 20 PLN
Krewetki tygrysie / mieszane sałaty / chili / czosnek / natka
cena 39 PLN