Gęsina na Św. Marcina
Dates: 11 November 2014 - 15 December 2014
Time: 00:00 - 00:00
Od 11 listopada zapraszamy Państwa do skosztowania naszego wyjątkowego, okazyjnego menu.
Tylko przez niecały miesiąc będą Państwo mogli skosztować przepysznej gęsiny w różnych odsłonach.
Świętujmy więc razem ze Świętym Marcinem w Akcji "Czas na Gęsinę".
MENU
Rosół z gęsi z lanymi kluseczkami 14,-
Czernina z podrobami i lanymi kluseczkami 16,-
Pierś z gęsi marynowana w rozmarynie z konfiturą z czerwonej cebuli 35,-
Gęsie wątróbki z wędzonym boczkiem z cebulką, jabłkiem podlane calvadosem 30,-
Półgęsek wędzony na rukoli z dynią marynowaną 35,-
Pieczona gęś faszerowana podana na czerwonej kapuście ziemniaki zapiekane 50,-
Konfitowane udo z karmelizowanym jabłkiem, buraczki i pęczak 50 ,-
Gęś duszona w kapuście ze śliwką wędzoną, ziemniaki zapiekane 48,-
Specjalne Zamówienie ( realizowane z 2 dniowym wyprzedzeniem)
Faszerowana gęś pieczona w całości 250,-
Obowiązuje wcześniejsza rezerwacja stolików pod numerem tel . 22 666 94 84